Såld

Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Lidnersgatan 12A

Slutpris: 3 050 000 kr

Lidnersgatan 12A

Renoveringschans- funkistvåa med fri utsikt mot park och vatten i härliga Kristineberg

Renoveringschans- funkistvåa med fri utsikt mot park och vatten i härliga Kristineberg

- Högt och fritt läge
- Äkta förening, äger marken, låg belåning
- Bra sovrum med god förvaring
- Övernattningsrum/ festlokal i föreningen
- Bra kollektivtrafik med T-banans gröna linje samt flertal innerstadsbussar

Presenterar en funkistvåa på ett högt och fritt läge med både utsikt över park och sjö i härliga Kristineberg. Lägenheten har behov av renovering och här har du chans att skapa din egen drömtvåa. Liknande lägenhet i föreningen har disponerat om planlösningen och öppnat upp mellan kök och allrum, vilket kan vara en bra möjlighet, se alternativ planskiss. Bostaden erbjuder gott om plats för umgänge och social samvaro. Generösa fönsterpartier skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela lägenheten.

HSB Brf Karolinerna är en stabil, äkta bostadsrättsförening med god ekonomi, som äger marken. Fastigheten har ett vackert och tidsenligt trapphus och hiss. För medlemmarna finns en gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och övernattningsrum/ festlokal. Dessutom finns en grönskande gårdsplan med lusthus och grillplats.

Välkommen till idylliska Kristineberg där du bor med närhet till såväl vattnet som all tänkbar service runt knuten. Området är mycket uppskattat för sina härliga badklippor, parker och promenadstråk. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor. Hornsbergs strand samt Fredhälls trevliga badklippor är bara några minuter bort. Härliga promenad- och joggingstråk sträcker sig längst med vattnet och tar dig runt hela Kungsholmen. På Lindhagensgatan ligger Lindhagens galleria där man bland annat finner ICA Maxi, apotek och systembolag och det finns även ett flertal gym i närheten. Bra kommunikationer med T-bana Kristineberg (grön linje) samt ett flertal bussar tar dig bl a till Fridhemsplan på ett par minuter. Cyklar till T-centralen gör du på ca 10 min och till härliga Rålambshovsparken på mindre än 5 min. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidnersgatan 12A, Såld i Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad