Såld

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 2B

Slutpris: 2 045 000 kr

Lästmakargatan 2B

Ljus och fin lägenhet i populär förening!

Här erbjuds en ljus och rymlig bostad om två rum och kök belägen på vån 2/3 i stamrenoverad fastighet!

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning, stilrent kök med all maskinell utrustning att önska samt matplats. Ljust vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter i solsäkert sydvästläge. Utöver detta finns sovrum med plats för dubbelsäng, samt helkaklat badrum från stamrenovering.

På Lästmakargatan bor man i ett grönt och trevligt område med promenadavstånd till city, universitet och resecentrum. På kort promenadavstånd finns, ICA, Willys, Apotek, två mycket bra bagerier och restauranger. I närområdet finns fina Källparken samt Gränby Centrum.

Brf Östertull är en erkänt populär förening med de stora renoveringarna utförda i närtid. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Anmäl ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad