Såld

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 1 A

Slutpris: 2 750 000 kr

Lästmakargatan 1 A

Väldisponerad 4:a med renoverat kök och genomgående fint skick. Balkong med soligt läge!

Tillfälle att förvärva en mycket välplanerad 4:a med renoverat kök och solig balkong i populära Salabacke. Lägenheten är attraktivt belägen på 2:a våningen i en av Uppsalas största och mest välskötta föreningar, vilket borgar för ett stabilt och tryggt ägande. Bredband ingår i månadsavgiften och det är kort kö till p-plats för endast 150 kr/mån! Här bor du i en ljus genomgångslägenhet med väldisponerad yta och generösa fönsterpartier. Här erbjuds en stor och välkomnande hall, renoverat kök med plats för matbord samt balkong mot grön innergård, ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, tre väl tilltagna sovrum samt smakfullt badrum med dusch och tvättmöjligheter.

Stabil förening som erbjuder de boende bl a tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, grill, lekplats, övernattningslägenhet samt motionsrum. Föreningen har ett gemensamt elavtal vilket håller ner driftskostnaderna. Här bor du centralt med ca 10 minuter på cykeln till resecentrum och stadskärnan. För dig som pendlar går bussen ofta och med bil kommer du snabbt till E4:ans påfart. I närområdet hittar du bra serviceutbud vid Brantingstorg, samt kort gångavstånd till Willys. Gränby centrum finner du också en smidig promenad-/cykelsträcka bort. Ett stenkast bort ligger gröna Källparken, perfekt för utomhusaktiviteter eller en picknick.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad