Såld

Länna, Uppsala

Länna gård 37

Slutpris: 2 420 000 kr

Länna gård 37

Gemytligt 1.5 plans hus med källare samt nyrenoverad Vävstuga som fungerar som extra hus.

Välkommen till Länna Gård 37, ett insynsskyddat 1,5-planshus med källare belägen i lantlig idyll, men med närhet till grannar och service i samhället Länna. Här erbjuds ett hem i lugn och rogivande miljö med ca 15 minuters bilfärd från Gnistarondellen i Boländerna, Uppsala.

Fastigheten består av en "huvudfastighet" i 1.5 plan med källare. Villan ligger på en stor och uppväxt trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och en idyllisk flaggstång. Stor härlig altan som inbjuder till grillkvällar i trevlig gemenskap i bästa söderläge. Planlösningen fördelar sig på två sovrum, kök, vardagsrum, wc, och dusch samt tvättstuga.
På tomten finns även en nyrenoverad Vävstuga som är fullutrustad med vardagsrum, öppen spis, sovrum, kök och badrum. Perfekt för tonårsbarnet eller varför inte nyttja det för uthyrning?
Granne med en härlig och mysig damm.

Samhället Länna är ett mycket naturnära och barnvänligt område med förskola, förskoleklass, fritids och grundskola upp till årskurs tre. Här finns även vårdcentral, tennisbanor samt en bensinmack med minilivs. I närbelägna Lötsjön finns badplats med bryggor, strand och klippor vid Borgardalsbadet. Här ges även fiskemöjligheter som skridskoåkning vintertid. Båt, bad och fiskemöjligheter finns även i närbelägna Funbosjön och Friluftsområdet Fjällnora. Genom samhället går även den populära Lännakatten som har en av sina stationer här.
Goda kommunikationer med bil längsmed 282:an som ansluter till E4.an ca 2 mil västerut mot Uppsala. Härifrån tar du dig snabbt vidare mot Stockholm eller Arlanda. UL.s linjebuss 809 trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge.
Varmt välkommen på visning!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Länna gård 37, Såld i Länna, Uppsala Planlösning från Länna gård 37, Såld i Länna, Uppsala Planlösning från Länna gård 37, Såld i Länna, Uppsala Planlösning från Länna gård 37, Såld i Länna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad