Såld

Länna, Uppsala

Länna gård 35

Slutpris: 2 995 000 kr

Länna gård 35

Enplanshus i rogivande miljö!

Välkommen till Länna Gård 35, ett insynsskyddat enplanshus belägen i lantlig idyll, men med närhet till grannar och service i samhället Länna. Här erbjuds ett hem i lugn och rogivande miljö med ca 15 minuters bilfärd från Gnistarondellen i Boländerna, Uppsala.

Villan ligger på en uppväxt trädgårdstomt med bärbuskar, syrénhäck och fruktträd. Här finns härlig altan som inbjuder till grillkvällar i trevlig gemenskap i kvällssolen som kommer in från gaveln i väster. Framsidan av huset ligger i rakt söderläge, så här kan man njuta av soltimmarna mitt på dagen.
Planlösningen fördelar sig på tre sovrum, kök, vardagsrum, badrum, wc, träningsrum med bastu och dusch samt tvättstuga. Träningsrummet har även egen ingång och är det tidigare garaget som inreddes i början av 2000-talet. Rummet kan även nyttjas som ytterligare sovrum, gästrum eller varför inte bygga om det till en uthyrningsdel!?
Låga driftskostnader tack vare bergvärme som borrades början av 2000-talet samt vardagsrummets luftvärmepump och vedspis som ger såväl mysfaktor som tillskott av värme.

Samhället Länna är ett mycket naturnära och barnvänligt område med förskola, förskoleklass, fritids och grundskola upp till årskurs tre. Här finns även vårdcentral, tennisbanor samt en bensinmack med minilivs. I närbelägna Lötsjön finns badplats med bryggor, strand och klippor vid Borgardalsbadet. Här ges även fiskemöjligheter som skridskoåkning vintertid. Båt, bad och fiskemöjligheter finns även i närbelägna Funbosjön och Friluftsområdet Fjällnora. Genom samhället går även den populära Lännakatten som har en av sina stationer här.
Goda kommunikationer med bil längs 282:an som ansluter till E4.an ca 2 mil västerut mot Uppsala. Härifrån tar du dig snabbt vidare mot Stockholm eller Arlanda. UL:s linjebuss 809 (hållplats ca. 50 m från bostaden) trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge.

Varmt välkommen på visning!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Länna gård 35, Såld i Länna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad