Kommande bostad

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Långholmsgatan 11, 1 tr

  • price tag icon 2 000 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 000 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
Långholmsgatan 11, 1 tr

Ljus och ytterst välplanerad Sekelskiftespärla på toppläge!

Denna lägenhet är perfekt för en ensamstående person eller ett par som söker ett bekvämt boende. Lägenheten är ca 33 kvm stor och är välplanerad för att maximera utrymmet. Den består av ett ljust vardagsrum, ett separat kök, ett badrum med dusch, samt en praktisk hall med förvaringsmöjligheter. Fönstren är stora och släpper in mycket naturligt ljus.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns några minuters promenad bort. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Intresseanmälan
Michelle Lundblad
Ansvarig mäklare

Michelle Lundblad

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michelle

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Långholmsgatan 11, 1 tr, Kommande i Södermalm - Hornstull, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad