Såld

Anundshög, Västerås

Långby 3

Slutpris: 9 000 000 kr

Långby 3

Nu har du chansen att förvärva ett energieffektivt hus som nästan är helt självförsörjande på el!

Detta fantastiska bostadshus om 334 kvm med ett uppvärmt och isolerat garage med högt i tak om ca 200kvm med tillhörande carport. Garaget har golvvärme, indraget vatten, avlopp och såklart el 220/380V.

Bra möjligheter att t.ex kombinera företagande och bostad med bästa läge. Huset av fabrikatet ”Mälarvillan” är byggt 2013 och är därmed befriat från fastighetsskatt till 2028

Fantastiskt låga driftskostnader tack vare solcellsanläggning (19 800kWh) och solpaneler med ett automatiserat system som tillsammans med bergvärmeanläggningen värmer upp huset, varmvatten, poolen, och även garaget. Huset har även FTX Ventilationssystem med värmeåtervinning. Det finns även två stycken AC-aggregat som är helt underbart att ha under sommaren. Dessutom nästan helt utan kostnad då de drivs av bergvärmepumpen.

Klinkergolv med golvvärme i hela huset förutom i sovrummen där det är ekparkett för bästa komfort. Två Contura braskaminer finns i huset, en i vardera änden av huset för effektiv uppvärmning. Fiber är indraget och kommunalt V/A samt bergvärme. Huset håller en hög teknisk nivå med bland annat ett avancerat larmsystem med sensorer i fönster och dörrar, brandlarm, glaskross och överfallslarm. Gäller även i garaget. Elektriskt låssystem i hus och garage kopplat till larmet. Dimbara spotlights är genomgående i hela huset, nätverksuttag i samtliga rum, huset är även utrustat med centraldammsugare.

Utomhus finns Led-belysning i takfot runt hela huset och garaget, dessa och all annan utomhusbelysning i trädgård och runt poolområdet styrs av Ett ljusrelä. 3 Fas uttag finns på flertalet platser i/på hus, garage, förråd och poolhus mm. Sensorstyrda och motordrivna fönstermarkiser finns i 3 väderstreck.

Utomhuspool 5x10m med pooltak där man kan bada under tak, poolen är uppvärmd med solpaneler/bergvärme samt ny extra värmepump så man kan förlänga säsongen ytterligare. All teknik till poolen är samlat i ett separat uppvärmt poolhus. Det finns även ett utomhusspa av märket LA-Spa i anslutning till uteplatsen och det stenlagda poolområdet. Utekök under tak med bland annat gasolgrill, kolgrill, muurikka och kylskåp. Magisk atmosfär med en härlig och insynsskyddad miljö.

Endast 4,5km (ca 7min bilfärd) till Hälla shoppingcenter och dess breda utbud. I närheten finns även skolor, förskolor och golfklubb. Stockholm ligger ca 40-60min bort med bil. En chans ni inte får missa!

Endast privatvisningar, hör av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad