Kommande bostad

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 73, 2tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 331 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Landåvägen 73, 2tr

Välplanerad minitrea högt upp i huset med inglasad balkon i väst!

Välplanerad minitrea högt upp i huset med inglasad balkon i väst!

- Walk in closet
- Balkong i väst
- Helkaklat badrum
- Hiss raka vägen ner till förråd

*KOMMANDE BOSTAD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO*

Här finns möjligheten att förvärva denna 3:a om 63 kvm med vacker utsikt! Välplanerad och renoverad bostad med generös inglasad balkong! Bostaden disponerar idag två st rofyllda sovrum, ett välutrustat kök med gott om förvaring, stilrent helkaklat badrum samt ett socialt vardagsrum. Utanför fönstret har ni direkt närhet till naturen utan insyn från grannar. I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med även närhet till all tänkbar service i Nacka forum som goda kommunikationer i from av båtar nere i Nacka strand, bussar till Jarlaberg samt den kommande tunnelvanan som beräknas vara färdig 2030. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Landåvägen 73, 2tr, Kommande i Jarlaberg, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad