Till salu

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 45

3 795 000 kr
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 168 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Landåvägen 45

Välkommen till denna nyrenoverade trerummare med inglasad balkong. Här erbjuds stora sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter och en rymlig inglasad balkong. Vardagsrum med parkettgolv och gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Stort kök med gott om arbetsyta, förvaring och mysig matplats. Två bra sovrum och nytt, smakfullt badrum med plats för både badkar och tvättpelare.

Här bor du i en stor och välorganiserad HSB-förening (Brf Mården) med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenheter. Läs gärna mer om föreningen på dess
hemsida: www.brf-marden.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Runt hörnet ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång vid Nacka Forum gör denna pärla till en bra investering.

Intresseanmälan

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad