Kommande bostad

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 45, 3tr

  • price tag icon 6 595 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 75 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 595 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Landåvägen 45, 3tr

Stor trea med slående utsikt över Stockholms inlopp och inglasad balkong i söder högst upp i huset!

Stor trea med slående utsikt över Stockholms inlopp och inglasad balkong i söder högst upp i huset!

*KOMMANDE BOSTAD, KONTATKA MÄKLAREN FÖR MER INFO OCH VISNING*

- Högst upp i huset
- Stor inglasad balkong
- Utsikt över Stockholms inlopp
- Ljusinsläpp i flera väderstreck

Välkommen till denna välplanerade trea högst upp i huset med utsikt över Stockholms inlopp och inglasad balkong i söder. Här erbjuds stora sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter och en rymlig inglasad balkong. Väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv och gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Den naturliga samlingsplatsen för det större sällskapet! Separat kök i bra storlek och gott skick med gott om arbetsyta, förvaring och en ordentlig matplats. Helkaklat badrum som är fullt utrustat med bland annat stor bubbelbad, toalett, handfat, kommod och överskåp. Två bra sovrum på varsin sida av bostaden med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Runt hörnet ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång vid Nacka Forum gör denna pärla till en bra investering.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Landåvägen 45, 3tr, Kommande i Jarlaberg, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad