Till salu

Lagga, Knivsta

Lagga Marma

  • Friliggande villa
5 580 000 kr Beräknat pris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 112 m2 boarea
  • 1 650 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Lagga Marma

Ladhus i naturskön omgivning!

Stor och lantligt belägen tomt som skall bebyggas av Bra Hus.

Välkommen in i Gläntan 112, ett stilrent minimalistiskt ladhus med rena linjer. Med sin stående panel, midjeplåt och kort takfot ger den ett modernt utryck. Trots sin lilla yta, rymmer huset tre sovrum i lagom storlek. Den öppna planlösningen i umgängesdelen med stora fönsterpartier, skapar både rymd och ett vackert ljusinsläpp. I köket finns även plats för en köksö för dig som önskar mer arbetsyta, utan att det upplevs trångt. Gläntan 112 passar dig som vill ha ett mindre hus, men ändå gott om plats.

För mer information kring husentreprenaden eller andra möjliga husmodeller kontakta Bra Hus säljare Conny Löfgren på tel. 070-526 49 39 alt. e-post: conny.lofgren@brahus.se.

Mer info husförslaget

Standard & tillval

Bra Hus genuina konstruktion

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. I det beräknade priset (5 580 000 kr) ingår kostnader för köp av tomt, anslutning gemensamhetsanläggning (avlopp/väg), vatten, fiber, el-anslutning, extra markarbete, huset inkl. entreprenaden, lagfart, bygglov och kvalitetsansvarig.

Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för 1 800 000 kr, tillkommer 310 000 kr som säljaren fakturerar separat för anslutning till gemensamhetsanläggningar (väg och avlopp) - dessa är med i det beräknade priset. Köparen tecknar separat entreprenadavtal med Bra Hus.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Lagga Marma, Till salu i Lagga, Knivsta Planlösning från Lagga Marma, Till salu i Lagga, Knivsta
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad