Såld

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Kyrkogatan 2

Slutpris: 3 225 000 kr

Kyrkogatan 2

Hörnlägenhet med ett rikligt ljusinsläpp!

Hörnlägenhet // Rikligt ljusinsläpp // Superbra kommunikationer // Tvättmaskin // Original detaljer // Två förråd // Solceller // Välskött och gedigen renoveringshistorik i föreningen // Parkeringsplatser i föreningen

Välkomna till en ljus och hemtrevlig hörnlägenhet med stort ljusflöde och ett centralt läge! Planlösningen inleds med en hall där du har gott om plats för lös förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har plats för soffa, matbord och arbetsplats om så önskas. Vardagsrummet har ett rikligt ljusinläpp genom fönster åt två håll. Köket är trivsamt och har gott om charmiga detaljer samt en diskmaskin. Bostaden bjuder på ett rofyllt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Badrummet är snyggt och tidlöst kaklat. Här finns också en tvättmaskin.

Föreningen är har en hyresrätt kvar (dold tillgång). Föreningen är välskött och har en gedigen renoveringshistorik.

Läget i "Sumpan" är suveränt med tunnelbana mer eller mindre utanför porten, men ändå i ett lugnt område på en "höjd" ovanför Centrum och Sturegatan med alla dess butiker och restauranger. Tornparken hittar du runt hörnet där Delibruket Flatbread huserar med sina omtalade flatbreadpizzor. Under de varmare sommarmånaderna, så brukar även parken vara ett populärt tillhåll för soldyrkare. Det finns mängder av restauranger och caféer, såsom exempelvis The Public och Phils Burger i Signalfabriken. Förutom tunnelbanan i absolut närhet, så är kommunikationerna i Sundbyberg oslagbara med totalt två tunnelbanestationer (Sundbybergs Centrum är den närmaste) men även Duvbo är belägen nära. Vidare har du pendeltåg och tvärbana samt flertalet bussar. För dig som motionssugen, så finns fina joggingstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Vid Lötsjön finns också ett utegym. Flera gym som exempelvis SATS finns på gångavstånd.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogatan 2, Såld i Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close