Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 45 A

Slutpris: 1 595 000 kr

Kyrkogårdsgatan 45 A

Ljus och väldisponerad etta med ett optimalt läge i populära Luthagen

Välkomna till en mycket smart planerad lägenhet med ett perfekt läge precis intill Ekonomikum och bekvämt gångavstånd till Uppsalas stadskärna. Planlösningen fördelar sig på ett rymligt rum med praktiskt sovloft vilket gör att både din soff- och matgrupp enkelt ryms i rummet. Lägenheten har även en stor solig balkong, ett behändigt kök i vitt och ett fräscht helkaklat badrum.
Här bor du i en trivsam och välskött förening som erbjuder de boende tillgång till bl a en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och utegrill.

Luthagen är ett lugnt och hemtrevligt område. Ni når centrala Uppsala med all tänkbar service och handel samt Resecentrum med en kort promenad på endast några minuter. Ekonomikum hittar ni ett stenkast bort och ytterligare flera institut inom bekvämt avstånd. Närhet till härliga park- och grönområden som t ex Ekonomikumparken och Stabby gärde med elljusspår. I det direkta närområdet hittar ni Coop och flertalet restauranger.

Snabbt tillträde kan erbjudas!

Missa inte denna optimala lägenhet, anmäl ert intresse idag!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 45 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad