Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16F

Slutpris: 2 150 000 kr

Kyrkogårdsgatan 16F

Väl omhändertagen 40-talspärla med stort kök och balkong

Välkommen till denna otroligt mysiga etta med stort renoverat originalkök där många får plats att umgås samt härlig balkong med trappa ner till den grönskande innergården. Lägenheten är av typen genomgångslägenhet med fönster åt två väderstreck för härligt ljusinsläpp. Belägen i stabil förening i fastighet uppförd 1943 i attraktivt och lugnt kvarter i Luthagen med endast ett stenkast till Ekonomikum. Mycket populärt läge med Uppsalas alla nationer utanför knuten och gångavstånd/cykelavstånd till såväl City som Resecentrum. Perfekt boende för studenten eller som förstagångslägenhet.

Lägenheten fördelar sig på hall med gott om förvaring, rum som rymmer både soffa, soffbord, skrivbord och säng samt stamrenoverat badrum. Vidare finns stort kök med matplats för flera personer och gott om förvaring via köksinredning i original. Köket är renoverat med nylackerade luckor och lådor, har ny bänkskiva och vitvaror som är uppdaterade. Sist, men inte minst, den mysiga balkongen med utsikt mot innergården. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med trägolv som slipades för några år sedan samt väggar i ljus färg. Till lägenheten hör två källarförråd.

Förening med flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförråd , bastu, samlingslokal och övernattningsrum mm. Fin innergård med fruktträd, syrénbuskar och planteringar. Väl underhållen fastighet med gedigen lista av genomförda renoveringar (se årsredovisning för detaljerad info). Senast genomförda underhåll är fasadrenovering och målning av fönster. God ekonomi med låg belåning per kvadratmeter. Mycket omtyckt läge i Luthagen då allt ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finns flera fina parker, populära restauranger och caféer, livsmedelsbutik mm. För den som helt vill lämna stadens brus finns närbelägna Stabbyskogens friluftsområde med elljusspår och grillplats i vacker skogsmiljö. Varmt välkommen till visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16F, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad