Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16D

Slutpris: 2 375 000 kr

Kyrkogårdsgatan 16D

Trevlig 2,5:a med 40-talscharm och balkong! Lugnt läge i populära Luthagen.

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade 2,5:a med ett utmärkt läge i populära Luthagen! Bostaden är belägen på våning 2 av 3 och erbjuder tidstypiska detaljer ifrån 40-talet, såsom högt i tak, vackra golv samt stora delar av originalinredningen bevarad i köket!

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge mot grön innergård. Kök med bevarad originalinredning. Matrum/arbetsrum intill kök (möjligt att ta ner väggen och skapa ett större kök, se alternativ planlösning). Stort sovrum med förvaring samt stamrenoverat badrum med dusch.

Välmående bostadsrättförening med låg belåning per kvadratmeter och de större renoveringarna gjorda. Många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, bastu, pingisrum/festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och invändiga cykelförråd. God extern förvaring i två till bostaden hörande externa förråd. Som boende i föreningen spenderar man gärna mycket tid i den gemensamma trädgården, här kan man slå sig till ro i skönt möblemang, arrangera en grillkväll för vännerna, barnen trivs i sandlådan med de tillhörande leksakerna och ni kan njuta av vacker blomster, goda äpplen eller svarta vinbär.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad