Kommande bostad

Bromma - Nockebyhov, Stockholm

Kvarnstugvägen 16

  • Friliggande villa
13 000 000 kr
  • lamp and chair icon 8 rum och kök
area icon Yta
  • 179 m2 boarea
  • 35 m2 biarea
  • 504 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Kvarnstugvägen 16

Rymlig familjevilla intill Judarn

Välkomna till en väldisponerad och väl underhållen villa på totalt 214 kvadratmeter. Utmärkt belägen på en 504 kvm stor, friköpt tomt intill allmänning. Entréplan med en matsal med utgång till en stor altan i väster, kök i öppen planlösning med rymligt vardagsrum samt två stora sovrum och ett badrum. Övre plan med ytterligare två sovrum och ett wc. Utgång till en stor altan med sol från morgon till kväll. Inrett källarplan med stort allrum med kamin och ett intilliggande sovrum. Stort badrum med bastu och tvättstuga med duschplats, separat wc och två stora förråd. Redskapsbod. Trivsamt läge intill stora grönområden med naturreservatet Judarn. Gångavstånd till kommunikationer, Äppelvikens ridskola, paddelbanor, service och skola/förskola.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Bostad

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Kvarnstugvägen 16, Kommande i Bromma - Nockebyhov, Stockholm Planlösning från Kvarnstugvägen 16, Kommande i Bromma - Nockebyhov, Stockholm Planlösning från Kvarnstugvägen 16, Kommande i Bromma - Nockebyhov, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad