Kommande bostad

Charlottendal, Värmdö

Kvarndammsringen 8

Pris enl ök
area icon Yta
  • 144 m2 boarea
  • 691 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2005
Kvarndammsringen 8

Kommande försäljning - vänligen kontakta mäklaren vid intresse.

Välkommen till denna fantastiska villa på Kvarndammsringen - perfekt för familjen som söker en modern och stilren villa i idylliska Charlottendal. Här bor ni i ett familjärt område på en barnvänlig gata med badrocksavstånd från populära Kvarnsjön och dess natur. Ni har även nära promenad till skola, restauranger, butiker och busskommunikationer in till stan på ca 20 min.

Huset är fördelat på två plan med fem rum. Tack vare den välplanerade planlösningen finns det möjlighet och få fler sovrum vid behov, se alternativ planlösning. På entréplan ligger vardagsrummet i insynsskyddat läge och fönster mot husets fina gräsmatta och skogsdunge. Här finns det gott om sociala ytor med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Det gedigna köket bjuder på stora matlagningsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns en naturlig plats för matbord vars utrymme kan göras om till ett sovrum. Hallkorridoren ligger i fil med köket och erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Här finns ett av de två helkaklade badrummen. Vägg i vägg ligger tvättstugan med groventré från carporten. På övre plan ligger de tre sovrummen, samtliga i bra storlekar varav det mindre sovrummet har klädkammare för extra förvaring. Det största sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg. Allrummet ger en luftig känsla och skapar ett trevligt ljusflöde på övervåningen. Här finns det gott om yta för soffgrupp med tv-vägg. Vid behov kan allrummet göras om till sovrum. Mellan sovrummen ligger det stora badrummet med bland annat badkar.

Tomten är välvårdad med asfalterad uppfart och carport med förrådsdel. Fin stenläggning till entrén med en gräsplätt och ett charmigt träd inramad av en häck. Tomten på baksidan ligger perfekt till med sol från lunchtid till sen kväll. Här finns altan med plats för loungegrupp och gräsmatta. En del av tomten består av skogsdungen som bland annat har en koja, perfekt för barnen.

Intresseanmälan

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad