Såld

Vasastan, Stockholm

Kungstensgatan 35A, Etage

Slutpris: 8 000 000 kr

Kungstensgatan 35A, Etage

Etagelägenhet i gårdshus anno 1885 med genomgående exklusivt skick och terrass i bästa solläge

I ett lugnt gårdsläge presenteras nu en fantastisk etagelägenhet med allt som kan önskas. I en fastighet uppförd anno 1885 ligger denna lägenhet som är utöver det vanliga. Ett härligt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna märks av redan när du kliver in i hallen. Det skvallras genomgående om charmiga detaljer från byggåret där generös takhöjd, djupa fönsternischer, stora fönsterpartier & takbjälkar bara är några av alla detaljer. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor med genomgående exklusiva materialval där du kan möblera efter önskemål. En solig terrass i bästa västerläge där du i ett lugnt läge kan njuta under många soltimmar från tidig lunch till sen kväll.

-Etagelägenhet
-Terrass i västerläge
-Sekelskifte
-Möjlig 3 rok
-Exklusiva materialval
-Låg avgift
-Stabil förening med 3 hyreslokaler
-Närhet till allt
-Generöst restaurangutbud

Bostaden erbjuder genomgående ett exklusivt skick. En rymlig hall med klinker och spotlights samt exemplarisk förvaring. I anslutning till hallen finns badrummet som är renoverat i stilrena materialval och duschhörna med takdusch och fällbara glasväggar. Vidare i bostaden når du den sociala delen av bostaden där kök och vardagsrum är beläget i en öppen och social planlösning. Här ligger en fantastisk fiskbensparkett som är genomgående för resten av bostaden. I kombination med ett härligt ljusinsläpp tack vare tre stora fönster i fil sätter detta en hög standard till bostaden. Generös takhöjd skänker en rymlig känsla och ytan är väl tilltagen och rymmer större matplats, soffgrupp, tvmöbel samt övrigt önskat möblemang. Köket består av över- och underskåp i en mörkgrön kulör i kombination med en svart stenskiva som tillför en härlig känsla till rummet. Vidare i vardagsrummet har du god yta för att inreda med en soffgrupp och trivseln blir extra hög då det finns en monterad eldstad i svart stål som tillför en mysfaktor. Under trappen till det övre etaget finns en välplanerad tvättstuga med god förvaring samt både tvättmaskin och torktumlare.

Via den bastanta trätrappan finner du det andra etaget med ett stort master bedroom, en perfekt terrass i västerläge samt ett allrum som kan möbleras med sofflounge samt garderober.I det övre etaget möts du omgående av en takhöjd upp till nocken och synliga takbjälkar i mörkt trä som sätter en härliga karaktär på planet. Även här är ljusinsläppet fantastiskt genom stora takfönster samt en stor skjutdörr ut till terrassen. Sovrummet är snyggt avgränsat genom en stilren vägg med industriglas och svart stål. Pricken över i:et i denna bostad blir sedan terrassen som nås via sovrummet. En generös terrass som kan möbleras med loungemöbler, grill eller efter annat önskemål. Från både etagen har du en separat ingång där du själv kan välja vilken du vill använda.

Som en del av BRF Sjökatten 14 blir du en del av en förening på 17 lägenheter som upprättades år 2004. Föreningen tillhandahar dessutom 3 hyreslokaler som genererar en bra inkomst till föreningens kassa.
Brf Sjökatten 14 äger marken och har utfört de stora renoveringarna som behövts göras. Föreningen har inga planer på att förändra avgiften nästkommande år. För att läsa mer går det bra att besöka föreningens egna hemsida; www.sjokatten.com.

På Kungstensgatan bor du i ett exemplariskt läge i Vasastan med närhet till allt du kan tänka. Oavsett om du föredrar stadspuls, grönska eller shopping finns allt inom kort promenadavstånd från bostaden. På bara några minuter är du inne på Drottninggatan och city med ett utbud av shopping i världsklass. Även kort promenadavstånd till kommunikationer likt Rådhusets tunnelbana, bussar eller pendeltåg. Vill du istället njuta av en av alla grönskande oaser finns Observatorielunden, Humlegården, Vasaparken eller Tegnérlunden inom kort promenad. Och ett axplock av alla härliga restauranger i närområdet är förutom Stureplans utbud bland annat L'Avventura, Balzac, Mahalo eller Pom och Flora. Även närhet till den populära Saluhallen i anslutning till Hötorget.

-En personlig favorit i området är att gå förbi Hötorgets saluhall och köpa med sig vad som önskas till en picknick i en av alla parker som erbjuds i området. Därefter kanske ta sig till en av de trevliga takbarerna på antingen Urban Deli eller Spesso för en trevlig middag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungstensgatan 35A, Etage, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Kungstensgatan 35A, Etage, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad