Kommande bostad

Gideonsberg, Västerås

Kungsljusgatan 13

  • price tag icon 5 929 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 78,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 929 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Kungsljusgatan 13

Modern trea med inglasad balkong!

Varmt välkommen till Kungsljusgatan 13 och denna moderna trerummare i toppskick!

Parkettgolv, fräscha ytskikt och ett härligt ljusinsläpp är genomgående i hela bostaden. Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv och förvaring via garderob, två rogivande och rymliga sovrum med garderober, ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme och sist men inte minst sociala ytor som består av kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med utgång till en magisk och inglasad balkong med utsikt mot omgivande grönområden och skog. Till lägenheten hör ett förråd om ca 3kvm.

Ett nybyggt område med närhet det mesta, matbutiker, kommunikationer och centrum. Inte långt ifrån Stenby handelsområde med gym, butiker och systembolag. Goda bussförbindelser och Kungsljusförskolan som ligger väldigt nära.

Brf Kungsljuset som förvaltas av HSB är en välskött förening med en aktiv styrelse som ständigt jobbar för föreningens utveckling och stabilitet.

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad