Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Kungsklippan 5

Slutpris: 5 450 000 kr

Kungsklippan 5

Högklassig sekelskiftestvåa med högt läge och milsvid vy

Välkommen till denna stilrena drömtvåa som kombinerar charmen från sekelskiftet med vackra materialval. Redan när du kliver in i trapphuset inbringas en harmonisk känsla och sekelskifteskänslan är påtaglig. Fiskbensparkett, generös takhöjd (3.20m) och stuckatur är bara några av alla detaljer som finns i denna bostad.

-Milsvid vy över Stockholm City
-Generös takhöjd om 3.20m
-Optimalt läge med närhet till kommunikationer
-Förening som genomgått de stora renoveringarna
-Lågt belånad förening

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som tar dig vidare in i vardagsrummet. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare som också kan användas som hemmakontor. Vardagsrummet har högt i tak och två stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord och annat möblemang. Köket är stilrent med moderna vitvaror och goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rymligt och här finns plats för en 160-säng och förvaring. Badrummet är renoverat med bekvämligheter som dusch och tvättmaskin.

Lägenheten ligger i ett populärt område med närhet till restauranger, kaféer och butiker. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss-, tåg- och tunnelbanestationer.

Sammanfattningsvis är detta en underbar bostad med en perfekt kombination av charm och moderna bekvämligheter. Hög takhöjd, vackra byggnadsdetaljer och en fantastisk utsikt gör detta till en dröm för den som söker en unik och stilren lägenhet.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsklippan 5, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad