Såld

Stockholm

Kungsklippan 12, 5 tr

Slutpris: 3 100 000 kr

Kungsklippan 12, 5 tr

Väldisponerad etta i toppskick med en magisk utsikt över city!

Presenterar en väldisponerad etta i toppskick med en magisk utsikt över city och ett svårslaget läge på Kungsholmen. Välkommen upp till våning 5 för att trivas till en modern etta där kök och ytskikt renoverades 2019. Det luftiga allrummet är lättmöblerat och har en öppen planlösning mot kök. Här finns plats för säng, soffa och matplats för 4 personer. Stilrent kök med bänkskiva i carraramarmor, bra förvaring och utrustat med bland annat diskmaskin. I direkt anslutning nås den härliga balkongen med en hänförande utsikt över stan och plats finns för utemöbler och diverse planteringar. Fräscht helkaklat badrum utrustat med dusch och golvvärme. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Belägen i en stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken. För föreningens medlemmar finns fem gemensamma takterrasser med en fantastisk utsikt över Stockholm. Föreningen har även två grillplatser, 4 övernattningslägenheter för gäster, 4 moderna tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum och kajakplatser för uthyrning.

Här bor du på ett lugnt och ostört läge i slutet av vändplan på Kungsklippan. Unik kombination av lugnet på Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Här finns fina jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Kungsholmstorg med Ica, Konsum och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Trattorian, Mäster Anders, Restaurang Agnes, Kungsholmens vinbar och Winjas Delikatess- och Grosshandel. Några minuter bort finns nybyggda Ica Kvantum och systembolag, apotek samt SATS träningscenter. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Utmärkta kommunikationer i T-bana Rådhuset och ett flertal busslinjer som finns runt hörnet. En kort promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsklippan 12, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close