Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmstorg

Pris enl ök
area icon Yta
  • 136 m2 boarea
  • 4 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 888 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
Kungsholmstorg

Smakfull och högt belägen sekelskiftesvåning med tre kakelugnar och bygglov för terrass.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. KONTAKTA MÄKLARE FÖR INFO. Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvåning belägen på Kungsholmens mest eftertraktade adress. Här erbjuds en stilfull och välplanerad bostad om 140 kvm golvyta med imponerande sekelskiftesdetaljer som stuckaturer, pardörrar, fungerande kakelugnar och vackra golv. De generösa sällskapsytorna skapar utrymme för både avkoppling och underhållning, medan den höga standarden på materialval och förvaringsmöjligheter garanterar en bekväm livsstil. Den optimala planlösningen gör att bostaden passar lika bra för en växande familj som för en kräsen bostadssökande. Dessutom är föreningen mycket välskött med låga avgifter, vilket gör detta till ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen hem till din drömvåning på Kungsholmen!

Intresseanmälan

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad