Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 30, 3 tr

Slutpris: 17 475 000 kr

Kungsholmsgatan 30, 3 tr

Ljus och välplanerad sekelskiftesvåning med parkvy och balkong - toppläge på Kungsholmen!

Ljus och välplanerad sekelskiftesvåning (möjlig 6:a med fem sovrum) i bra skick. Högt upp med fritt läge och strålande utsikt mot grönskande Rådhusparken. Låg avgift i stabil, äkta förening med låg belåning. Trevlig balkong i östläge mot idyllisk innergård. Magnifik hörnvåning med stora, eleganta fönster i olika väderstreck och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,20 m), takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent kök med matplats och bra förvaring. Helkaklat badrum med badkar och tvättpelare samt separat gäst-wc. Bra förvaring i form av klädkammare och ett flertal garderobssektioner. För extern förvaring finns ett källarförråd. Stilfull fastighet anno 1887 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på Kungsholmen, ett stenkast från populära Kungsholmstorg. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Även närhet till flertalet stora matbutiker samt den nyöppnade handelsplatsen med Ica kvantum, restauranger, Sats och Systembolag. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan Och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 30, 3 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad