Kommande bostad

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Kungsholms strand 183

Pris enl ök
area icon Yta
  • 30 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 847 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Kungsholms strand 183

Underbar lägenhet med balkong på lugn adress med närhet till allt

Varmt välkommen till en mycket fin 30-talslägenhet med härlig balkong i söder. Bostaden har flera välbevarade originaldetaljer och fin fiskbensparkett i vardagsrummet. Generös takhöjd och fint ljusinsläpp ger genomgående härlig rymd. Luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och säng. Från köket nås bostadens rymliga balkong som ligger vänd mot söder. Köket är stilrent med bra förvaring, goda arbetsytor och en praktisk klinker på golvet. Kaklat och fräscht badrum.

Förråd för extern förvaring finns på vinden.

På Kungsholms strand bor du på eftertraktad adress med lugnt läge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer vid Fridhemsplan. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Intresseanmälan

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad