Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Kungsholms strand 183

Slutpris: 3 400 000 kr

Kungsholms strand 183

Underbar lägenhet med balkong på lugn adress med närhet till allt

Varmt välkommen till en mycket fin 20-talslägenhet med rymlig balkong i söder och förenings innergård. Perfekt placering på vån 5 av 6, fri utsikt mot natur samtidigt som du njuter av solens allra bästa timmar. Bostaden har flera välbevarade originaldetaljer och fin fiskbensparkett i vardagsrummet. Generös takhöjd och fint ljusinsläpp ger genomgående härlig rymd. Luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och säng. Köket är utrustat med gasspis/elektrisk ugn, ny kyl/frys och goda arbetsytor för dig som gillar att laga mat. Det finns bra förvaring och praktisk klinker på golvet. Kaklat och fräscht badrum med plats för badkar. På vindsplan har du tillgång till tvättstuga och fin gemensam sommarterass med möjlighet till grill och kök. Dessutom disponeras ett vindsförråd till lägenheten.

Perfekt läge i lugnt kvarter med ca 7 minuters promenad till såväl Fridhemsplan som Stadshagen. Föreningen har god ekonomi med de största renoveringarna gjorda.

Missa inte denna chans!

På Kungsholms strand bor du på eftertraktad adress med lugnt läge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer vid Fridhemsplan. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholms strand 183, Såld i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad