Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholms strand 165, 5 tr

Slutpris: 4 400 000 kr

Kungsholms strand 165, 5 tr

Ljus, välplanerad och stilrent renoverad 2:a med balkong i soligt söderläge mot fin innergård!

Ljus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Stor, härlig balkong i soligt söderläge mot idyllisk innergård. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Balkongen och alla fönster är belägna mot den fina innergården. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök och badrum med smakfulla materialval. Ytskikten med slipning av golv och målning av hela lägenheten gjordes 2019/2020. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Elegant 20-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholms strand 165, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad