Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholms kyrkoplan 6

  • price tag icon 2 569 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 569 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1935
Kungsholms kyrkoplan 6

Njut av utsikten från balkongen över Kungsholms kyrka

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som är perfekt belägen intill Kungsholms kyrka. En av lägenhetens höjdpunkter är balkongen i västerläge, där du kan njuta av eftermiddagssolen och den fridfulla omgivningen. Denna nyrenoverade bostad på andra våningen erbjuder en härlig kombination av modern elegans och klassisk charm. När du kliver in möts du av en ljus, rymlig och välplanerad lägenhet med genomgående hög standard. Lägenheten har en vacker fiskbensparkett som ger en känsla av exklusivitet och tidlöshet. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är modernt utrustat med stilrena materialval och gott om förvaring, perfekt för den matlagningsintresserade. Sovrummet är rofyllt och ger gott om plats för en säng om 160 cm och ytterligare förvaring om så önskas. Stilrent och fräscht badrum med tvättmaskin för den där extra bekvämligheten.

Bostadens utmärkta läge ger dig närhet till allt som Kungsholmen har att erbjuda – charmiga caféer, restauranger, parker och bra kommunikationer. Du har centralen på 5 minuters promenad från bostaden och då även flygbussar samt Arlanda express. Här bor du med stadens puls runt hörnet men ändå i ett lugnt och grönskande område.

Denna lägenhet passar både singeln och paret som söker ett bekvämt och stilfullt boende med alla bekvämligheter.

Intresseanmälan
Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kungsholms kyrkoplan 6, Kommande i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad