Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholms Hamnplan 5 A, 4 tr, Över gård

Slutpris: 13 825 000 kr

Kungsholms Hamnplan 5 A, 4 tr, Över gård

Ljus sekelskiftesvåning med två balkonger, fyra kakelugnar & absolut toppläge på nedre Kungsholmen!

Ljus, representativ och ytterst välplanerad sekelskiftesvåning med absolut toppläge på Kungsholmen. Belägen på lugn och populär adress med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Högt upp i huset med tyst läge mellan två fina gårdar. Två härliga balkonger i olika väderstreck, öst och väst med sol från morgon till kl 18.00 på någon av balkongerna. Stilrent renoverad 2019 med smakfulla och påkostade materialval. Sekelskiftescharm med speglade dörrar, högt i tak (ca 3,0 m), fina takrosetter och vackra trägolv. Genomgående med stora, stilfulla fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Alla fönster samt balkonger är belägna mot lugna och idylliska innergårdar. Optimalt planerad med vardagsrum och kök i rymlig, halvöppen planlösning samt tre bra sovrum mot lugn innergård. Stilrent renoverat badrum med badkar och tvättmaskin samt separat gäst-wc. Fyra eleganta kakelugnar skapar charm och känsla, två av dessa är fullt fungerande. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. Låg avgift i äkta förening med god ekonomi och har låg belåning samt äger marken. Stilfull fastighet anno 1913 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på Kungsholmen nära högst populära Kungsholmstorg. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mäster Anders, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholms Hamnplan 5 A, 4 tr, Över gård, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad