Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 93F

Slutpris: 2 395 000 kr

Kungsgatan 93F

FAST PRIS!Trevlig och stor balkong med många soltimmar!

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN!
Här erbjuds en luftig och ljus bostad trevligt belägen med modern karaktär och med stor balkong i bästa sydvästläge in mot föreningens trevliga gård. Här bor du utmärkt centralt men samtidigt med ett lugnt läge.

Bostaden är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och levererar en härlig rymd.

Genomgående fräsch lägenhet med parkettgolv och ljusa ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till lägenhetens balkong i bästa solläge!

Belägen endast en kort promenad från resecentrum är detta en perfekt lägenhet för dig som pendlar eller söker ett stadsnära boende. Även för studenten finns det bra cykel och promenadvägar till såväl city som universitet. Endast ett stenkast bort finns all tänkbar service med bland annat kvarterskrogar, klädbutiker och mataffärer.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad