Såld

Råby, Västerås

Kungsfågelgatan 17

Slutpris: 700 000 kr

Kungsfågelgatan 17

Välplanerad och rymlig lägenhet på utmärkt läge med balkong i soligt sydvästläge!

Nu ges tillfälle till ett bra boende med fin planlösning med generösa ytor. Det fina läget ger ett trivsamt ljus.
Rymlig och nymålad hall med bra förvaringsutrymmen. Anslutande snyggt badrum. Det rymliga köket erbjuder bra plats för ett matbord. Från köket kommer du även direkt ut till den trevliga balkongen som har ett högt och fint läge. Här finns gott om plats att koppla av... Vardagsrummet har ett fint parkettgolv och plats för både soffgrupp samt matsalsbord om så önskas. Stort fönsterparti skapar trivsel. Sovrummet är rejält och har flera inbyggda och praktiska garderober. Vita innerdörrar i hela lägenheten.

Detta är ett tillfälle för dig som söker en rymlig och trivsam lägenhet. Då lägenheten ligger högst upp får du ett fint ljus och ett tystare läge.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsfågelgatan 17, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad