Såld

Skiljebo, Västerås

Kungsåragatan 11

Slutpris: 3 550 000 kr

Kungsåragatan 11

Trivsamt souterräng-radhus på härligt gavelläge! Friköpt tomt.

Nu erbjuder vi ett trivsamt boende på omtyckt läge! Huset har ett mycket bra läge på en gavel med en mysig trädgård.

Bra planlösning över två plan.

Entrévåning; Rymlig och välkomnande hall med plats för förvaring. Anslutande badrum. Trappan är ombyggd till rak i stället för svängd, vilket är både praktiskt och ger mer utrymme. Sovrum alternativt hobbyrum som används efter behov. Det finns även ett stort förrådsutrymme/tvättstuga med en trevlig bastu för sköna stunder.

Ovanvåning; Ljust, trivsamt och stort kök där en vägg är nedtagen för att få en extra stor och härlig matplats för hela familjen. Det går att återskapa ett sovrum om det behövs. Från köket kommer du också ut till en stor härlig terrass där du kan avnjuta frukosten i skön morgon- och förmiddagssol...
Vardagsrummet har plats för rejäl soffgrupp. Fint ljus från fönsterna. Härifrån kommer du direkt ut till det stora och fina inglasade uterummet (isolerat). Här finns gott om plats att koppla av med vännerna på besök. Luftvärmepumpen ger en härlig värme. Utanför finns den mysiga trädgården med gräsmatta, fruktträd och växter. Det finns även en praktisk friggebod. Härligt västerläge med både eftermiddags- och kvällssol. Huset har idag två sovrum med möjlighet till ytterligare rum.

I entréplan ligger även ett rejält och praktiskt garage.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett fint boende med gavelläge och dess fördelar. Likaså om du önskar en lättskött och mysig trädgård.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close