Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 59E

Slutpris: 2 500 000 kr

Kungsängsgatan 59E

Ljus & välplanerad tvåa i populära Kungsängen med stor härlig balkong i västerläge!

Bo med utmärkt pendlarläge, stor solig balkong på våning fyra med hiss från markplan. Här bor du med ett perfekt och centralt läge i populära Kungsängen med trevlig utsikt mot den grönskande och mysiga innergården.

Planlösningen är välplanerad med rymlig hall med förvaring och klinkergolv, kök och vardagsrum i halvöppen planlösning och med utgång till stor balkong i bra solläge, ett rymligt sovrum med klädkammare samt ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Eget större källarförråd finns till bostaden.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården, Studenternas IP och sjukhusområdet. Matbutik och busshållplats finner du runt hörnet och nya Anna Petrus park har du som granne.

Missa inte denna pärla varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 59E, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad