Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 57M

Slutpris: 2 425 000 kr

Kungsängsgatan 57M

Högt belägen på vån 7 med balkong i sydväst!

//vån 7 av 8//Balkong i sydväst//välskött förening//

Varmt välkommen att trivas i denna trevliga 2:a på våning 7 av 8 med rymlig balkong i sydväst mot föreningens innergård. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tacka vare det höga läget och stora fönsterpartier!

Genomgående ljusa ytskikt och vackra parkettgolv med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fransk balkong. Från det rymliga sovrummet når du lägenhetens balkong i sydväst och utsikt över den fina innergården. Vidare erbjuder lägenheten en hall med garderober, en stor klädkammare och ett fint badrum med tvätt- och torkmaskin och golvvärme.

Välskött förening med en avgift där mycket inkluderas och närhet till all önskad service! Med ett boende i Kungsängen har du nära till centrum och bara några minuters promenad till stationen och grönområden. Här bor du lugnt och ändå centralt med fördelarna av ett nyproducerat boende med hiss och möjlighet till garage. Ett perfekt boende för dig som vill ha ett välplanerat, stilrent och ljust hem i centralt läge!

Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 57M, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad