Såld

Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 41C

Slutpris: 2 800 000 kr

Kungsängsgatan 41C

Central 3:a med bra planlösning och balkong i sydvästläge!

Bostad för dig som vill bo mitt i stan med ett ypperligt pendlarläge men trots allt en lugn närmiljö! Den här bostaden erbjuder en vardag där du har närhet till allt centrala Uppsala har att erbjuda i form av shopping, nöje och service.

Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till lägenhetens härliga balkong. Två bra sovrum med gott om plats för stor säng i båda och bra förvaring i garderober i det största. Snyggt renoverat kök med matplats och ett stort badrum med badkar och egen tvättmaskin. Hallen har både plats för avhängning och bra förvaring i en stor klädkammare.

Till bostaden finns ytterligare bra förvaring i form av ett stort vindsförråd.

Välskött förening med fin gemensam gård, fyra tvättstugor samt cykelförråd, bastu och motionsrum. Bredband och tv-anslutning ingår i avgifterna, via ComHem!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 41C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad