Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 10C

Slutpris: 2 640 000 kr

Kungsängsesplanaden 10C

Perfekt planerad 2:a på våning 5 av 7 med inglasad balkong!

Kommande försäljning med planerade visningar i augusti 2024. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Med sin yteffektiva planlösning och höga läge i huset på våning 5 är detta verkligen en riktig pärla för dig som söker en 2:a i Kungsängen!

Perfekt planerad med ett välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring bakom skjutdörrar, ett stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en praktisk hall med klinkergolv och mer förvaring!

Köket är optimalt för matälskaren med gott om förvaring, full maskinell utrustning och lite extra känsla av lyx från den påkostade bänkskivan i marmor. Dessutom finns här en matplats för många gäster! Vardagsrummet är lättmöblerat med en naturlig plats för soffa och tv samt bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora, inglasade balkong som under sommarhalvåret blir som ett extra rum. Balkongen ligger mot innegården och har sol under större delen av eftermiddagen/kvällen!

Esplanaden 2 är en välmående bostadsrättsförening som färdigställdes av JM år 2020. Föreningen har en fint planerad innergård med grönska, lekplats, pingisbord, fotbollsmål och pergola att slå sig till ro i. Man har ett förmånligt avtal från Telia med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv till en låg obligatorisk avgift om 220 kr/mån. Lättillgängliga garageplatser med kort kö, varav en del med laddstolpar, källarförråd till varje bostad, invändig cykelförvaring, barnvagns- och rullstolsförråd.

Kungsängen / Industristaden är kanske det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren. Mitt i stadsdelen har man anlagt ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger. I området finns även populära förskolor, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsesplanaden 10C, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Kungsängsesplanaden 10C, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad