Såld

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 9

Slutpris: 1 825 000 kr

Kryddblandargatan 9

Modern etta med sovalkov och inglasad balkong, belägen högt upp på vån 6 med sol hela dagen!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva denna välplanerade bostad med rymlig och lättmöblerad planlösning, belägen högt upp på våning 6 med ett optimalt solläge in mot gården. Bostaden har en modern planlösning med bland annat en bra sovalkov som ger dig en separat sängplats och frigör gott om yta för dig att få plats med bl a både soff- och matgrupp. Den fantastiska inglasade balkongen blir ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret och här kan du njuta av solen från förmiddag fram till sen kväll. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror samt så får du även ett stort, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är byggd 2019 vilket gör att allt fortfarande är i toppskick, här är det bara för dig att flytta in!
Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler som ligger med ett skyddat läge.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har närhet till Fyrisån med gröna promenadstråk och badbrygga samt kajplatser. Kungsängen är ett populärt område med ytterst få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i området finns flertalet bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 9, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad