Såld

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 7

Slutpris: 2 480 000 kr

Kryddblandargatan 7

Högt upp med hiss och Uppsala bästa pendalrläge!

Välkommen till denna fina lägenhet högt upp på våning 7 av 8. Från bostadens största sovrum når du en härlig balkong belägen mot en lugn innergård. Här finns ytterligare ett barnrum/arbetsrum, smakfullt badrum med tvättavdelning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ett fint ljusinsläpp skapas tack vare flera fönster och ett trevligt läge. Köket från Vedum är fullutrustat med vitvaror från Siemens. Ett förråd som hör till lägenheten finns i källaren.

Föreningen har garageplatser i källaren som du enkelt når med hiss. Separat kösystem tillämpas.

Som boende på Kryddblandargatan 7 bor du med ett riktigt "pendlarläge" då centralstationen med både tåg och bussar ligger ett "stenkast" från bostaden. Gillar du att promenera och upptäcka stadens utbud av sevärdheter, restauranger och shopping? Då föreslår jag en promenad ner till Fyrisån, strosa längs ån, uppleva och njuta av naturens skiftningar för att sedan nå stadens hjärta och puls. Frihetskänslan infinner sig när du bor här, allt finns tillgängligt "runt hörnet".

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 7, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad