Såld

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 7

Slutpris: 3 675 000 kr

Kryddblandargatan 7

VINDSLÄGENHET MED IMPONERANDE TAKHÖJD OCH STORA SÄLLSKAPSYTOR.

Unik vindslägenhet med centralt läge i Uppsala. Lägenheten är belägen högst upp i huset med hiss från garageplan och fantastiskt ljusinsläpp från takfönster. Ett riktigt "pendlarläge" då centralstationen med både tåg och bussar ligger ett "stenkast" från bostaden. Gillar du att promenera och upptäcka stadens utbud av sevärdheter, restauranger och shopping? Då har du en kort promenad ner till Fyrisån, strosa längs ån, uppleva och njuta av naturens skiftningar för att sedan nå stadens hjärta och puls. Frihetskänslan infinner sig när du bor här, allt finns tillgängligt "runt hörnet".

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för en större säng samt skrivbord. Innanför sovrummet finns även ett arbetsrum eller gästrum beroende på vilket behov man har. Lägenhetens kök och vardagsrum har en öppen planlösning vilket ger härligt utrymme för umgänge och middag för flertalet gäster. Utmärks badrum med vitt kaklade väggar och klinkergolv. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad