Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 5

1 895 000 kr
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 345 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-19
Kryddblandargatan 5

NYTT & FRÄSCHT!

Välkommen till denna yteffektiva etta i bästa pendlarläge med balkong och källarförråd.

I den välkomnande hallen möts du av goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob. Köket från Vedum är fullutrustat med vitvaror från Siemens. Köket och vardagsrummet har ett öppet samband och utgång till balkongen. Sovdel, helkaklat badrum med duschhörna har inredning från INR samt praktisk kombimaskin från Siemens.

Som boende på Kryddblandargatan 5 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbokilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.

Varmt välkomna till visning!

Intresseanmälan

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad