Såld

Södermalm - Högalid, Stockholm

Krukmakargatan 54, 2tr

Slutpris: 8 250 000 kr

Krukmakargatan 54, 2tr

Stilrena materialval- Genomgående planlösning- Svårtslaget läge!

Presenterar en väldisponerad fyrarummare på en lugn återvändsgata med närhet till såväl all önskad service som grönskande parker och vackra promenadstråk längs vattnet. Ett smakfullt hem som karaktäriseras av stilrena materialval, ett rikligt ljusinflöde från fönster i tre vädersträck och en utmärkt planlösning. Generöst vardagsrum som skapar goda sällskapsytor och utgång till balkongen som rymmer utemöbler. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med en fin plats för matbord intill fönstret. Vidare disponerar bostaden tre sovrum i bra storlek, stilrent helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och en separat gäst-wc. Belägen i en välskött förening med låga avgifter där bredband (fiber) ingår. I föreningen finns 29 hyresrätter kvar som är en dold ekonomisk tillgång och föreningen äger marken.För medlemmarna finns garage, parkeringsplatser utomhus, tvättstugor, barnvagnsrum, cykelrum, gästlägenhet och samlingslokal.

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Krukmakargatan 54, 2tr, Såld i Södermalm - Högalid, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close