Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 22

Slutpris: 4 200 000 kr

Kronobergsgatan 22

2:a med eftertraktad adress och social planlösning!

I en av Stockholms äldsta föreningar erbjuds nu denna pärla om två rum och kök i en vacker fastighet anno 1911. Här erbjuds en generös takhöjd och ståtliga fönster som ger ett fint ljus och en luftig känsla i hela bostaden.
Här har man genom åren omsorgsfullt renoverat varav köket så sent som 2019 fick en ny touch med stilrena materialval och köksutrustning från exklusiva Smeg. Det är svårt att inte älska den öppna och sociala planlösningen som ger härliga sällskapsytor, samtidigt som sovrummet är avskilt. Vidare finns mycket förvaringsutrymme i platsbyggda garderober samt två förråd för extern förvaring. Innergården förvandlas på sommaren till en idyllisk oas med mycket blommor och grönska, grillplats och utemöbler.

- Generös takhöjd om ca 3,05m
- Öppen social planlösning
- Smakfullt kök med plats för matgrupp 6 personer
- Mycket förvaringsutrymme i bostaden
- Två förråd för extern förvaring
- Fantastisk innergård med grillplats, utemöbler, blommor och grönska

Eftertraktad adress med lugnt läge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad strax nedanför. Fastigheten är belägen invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad