Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 20, Vån 6

Slutpris: 3 925 000 kr

Kronobergsgatan 20, Vån 6

Exklusiv vindstvåa med terrass - juridisk person samt andrahandsuthyrning är ok!

Exklusiv vindstvåa - juridisk person samt andrahandsuthyrning är ok! Stilren vindstvåa om 35 kvm golvyta plus 3 kvm terrassyta. Äkta Brf som äger marken. Lägenheten nyproducerades 2017 med smakfulla och påkostade materialval. Härlig terrass med soligt sydöstläge och magnifik utsikt över takåsarna. Högst upp med bra ljusinsläpp och strålande utsikt. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Högt i tak och vackra trägolv. Genomgående etagelägenhet med fönster och fina utsikter i två olika väderstreck. Ypperlig förvaring i lägenheten med flera förråd, garderober samt platsbyggda förvaringslösningar. För extern förvaring finns ett källarförråd. Modernt konceptboende med bl a en av Stockholms finaste innergårdar och gratis gym i huset. Stilfull fastighet anno 1911 med hiss. Fastigheten är totalrenoverad 2016/2017 i modern, arkitektritad design. Andrahandsuthyrning är ok, dock minsta hyrestid 3 månader. Juridisk person som köpare är ok. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Toppläge på Kungsholmen, eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. I närheten finns också Kungsholmens puls med ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är även en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som tar dig ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronobergsgatan 20, Vån 6, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad