Till salu

Skuru, Nacka

Kristinedalsvägen 5B

6 300 000 kr Eller högstbjudande
Kristinedalsvägen 5B

BYGGKLAR TOMT I CENTRALA NACKA!

Välkommen till denna fina och byggklara tomt, belägen på en mysig gata I Skuru! Promenadavstånd till Skurusundet, badplats i Bastusjön, Nyckelviken och affärer i Ektorp! Bussen finns runt hörnet.

Drömmen om att bygga nytt kan bli sann! Tänk att bygga drömhuset och vara först med att kliva in genom dörren. Det luktar kanske fortfarande nymålat? Det finns inga repor i golvet och det är ingen som använt vitvarorna. Planlösningen är anpassad för att passa just din familj och era unika behov. Allt är rent och nytt, rummen står där och väntar på att du ska färgsätta med din personlighet och stil.

Knappt 10 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med havet och naturen! Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Mysig tomt med möjlighet till flera uteplatser och till odling. Sol från morgon till kväll!

Blir man badsugen så nås badplatsen nere i Bastusjön på någon minut.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett trevligt bostadsområde, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Gällande detaljplan finns som nedladdningsbart dokument. Läs igenom noggrant för att säkerställa byggrätt. För detaljfrågor, vänligen kontakta Nacka Kommun. Kortfattat säger detaljplan: Byggnadsarea 125 kvm (bebyggd yta på mark), två våningar (ej vind). Det finns även en möjlighet att nyttja attefallsregler eller bygga garage. Servitut finns för skaftväg till fastighet bakom.

Att bygga nytt ger många fördelar, bland annat ingen fastighetsavgift de första 15 åren, låga driftskostnader och inget underhåll på många år. Antingen skissar du och bygger upp drömhuset själv, eller så gör du processen smidig och köper en totalentreprenad och bara flyttar in.

Läget till Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen i ordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butik i Ektorps centrum. Närhet till bussar i Skuru 409, 449 och nära till övriga bussar.

Åk gärna förbi och titta själv och ring mäklaren för att anmäla intresse!

Intresseanmälan

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Försäkring

Närområde

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad