Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Kristinebergsvägen 3

Slutpris: 3 550 000 kr

Kristinebergsvägen 3

Smakfull tvårummare med exklusiva materialval!

Välkommen till detta synnerligen smakfulla hem om två rum och kök med exklusiva materialval.

- Optimal planlösning med sociala ytor och avskilt sovrum
- Topprenoverad
- Generös takhöjd
- Stilrena materialval
- Förening med låg belåning
- Idyllisk, grönskande innergård med utemöbler och grillplats.

I denna bostad möts vi av moderna inslag med fina originaldetaljer som spanjoletthandtag, djupa fönsternischer och generös takhöjd.
Ett hem med precis alla rätt där inget har lämnats åt slumpen. Stilrena och noga utvalda materialval i form av helkaklat badrum med marmor och toppmodernt kök med kvalitativa vitvaror från Siemens och Bosch. Bostadens rogivande sovrum blir en mysig oas framför vackert fönster med spröjs.
Här får ni en mycket luftig känsla tack vare den sociala planlösningen tillsammans med det fina ljusinsläppet från bostadens eleganta fönsterparti.

Brf Kalkonen är en stor förening med 550st bostadsrätter och 44st kommersiella lokaler som är en väldigt bra inkomstkälla. Förening är välskött med stabil ekonomi och väldigt låg belåning. Föreningen äger marken och är en äkta förening. De större renoveringarna är även gjorda. Vacker fastighet från slutet av 20-talet.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. På bekvämt gångavstånd ligger Rålambshovsparken som är en av Stockholmarnas mest populära oaser sommartid med mängder av rekreationsmöjligheter. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kristinebergsvägen 3, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad