Såld

Stockholm

Kristinebergs slottsväg 7

Slutpris: 7 200 000 kr

Kristinebergs slottsväg 7

Fyra i toppskick med optimal planlösning och radhuskänsla. Stor solig uteplats om 16 kvm.

Fyra i toppskick med optimal planlösning och uteplats om 16 kvm i direkt anslutning till föreningens trivsamma innergård. Modernt boende med genomgående ekparkett och hög standard. Denna bostad färdigställdes år 2020 med noggrant utvalda och smakfulla materialval. Stilrent Marbodalkök med matplats i anslutning till rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Tre sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och extern förvaring i ett förråd. Garage med 101 garageplatser som nås via hissen. Endast 200 m till Kristinebergs Tunnelbana och populära gröna linjen. Föreningen har flera lokaler för uthyrning. Två av dessa hyrs ut till restauranger, Oh Poké som serverar trevliga bowls och Saishu Sushi som gör fantastisk sushi.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i Slottsmiljö med närhet till vatten, grönska och restauranger. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Här bor ni precis intill härliga grönområden såsom Kristinebergs Slottspark och Fredhällsparken. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv finns på kort gångavstånd. Närhet till Hornsbergs Strand med brett restaurangutbud. Även Fridhemsplan och Västermalmsgallerians shopping finns inom räckhåll. Flera bra och populära förskolor och skolor för alla åldrar i närheten såsom Kristinebergsskolan, Rålambshovsskolan och Kungsholmens Gymnasium. Närliggande badplatser: Hornsbergs Strand, Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet samt Fredhälls underbara badklippor. Ypperliga kommunikationer genom närhet till Kristinebergs Tunnelbana som ligger runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kristinebergs slottsväg 7, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close