Kommande bostad

Bromma - Eneby, Stockholm

Komministervägen 43

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 100 m2 boarea
  • 66 m2 biarea
  • 559 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Komministervägen 43

Ljus, rymd och naturen inpå knuten!

Välkommen till denna ljusa, rymliga och välplanerade villa som i princip totalrenoverades under 2016!

Entréplan ger dig ett underbart stort, fullutrustat och socialt kök med en köksö att samlas kring. Intill finns en rymlig matrumsdel och dubbla altandörrar öppnar upp till den soliga och högt belägna naturtomten med stor altan, markis och flertalet tänkbara uteplatser. Vidare finns ett stilrent, rymligt och helkaklat badrum samt 3 ljusa och trivsamma sovrum. I alla rum finns skön, vattenburen golvvärme och i taken sitter infällda spotlights för stämningsfull belysning.

Den totalrenoverade källarvåningen bjuder på ett rymligt allrum/vardagsrum, sovrum, stor tvättstuga, läckert helkaklat badrum med bubbelbadkar med belysning och praktiska förråd. Hela källaren grävdes ur 2016 för bättre takhöjd, ny platta gjöts med nya rör drogs för dräneringen, alla stammar byttes, vattenburen golvvärme drogs in och golv samt väggar tilläggsiolerades. El, VVS och värme är också förberett utvändigt för Attefallshus.

Tomten gränsar trivsamt till ett ostört grönområde och här finns en friggebod som i ena delen är inredd och i den andra rymmer en liten bastu. På tomten växer bla Syrénbuskar (vit & lila) Thujahäck, Pijoner, Kärleksört, Höstanemon, Hosta, Stockrosor och kryddor. Det finns också en asfalterad parkering/uppfart med utrymme för 3-4 bilar

Välkommen till ett boende att bara flytta in och njuta av!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Komministervägen 43, Kommande i Bromma - Eneby, Stockholm
Planlösning från Komministervägen 43, Kommande i Bromma - Eneby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad