Såld

Östermalm, Stockholm

Kommendörsgatan 8P, vån 4/4

Slutpris: 6 450 000 kr

Kommendörsgatan 8P, vån 4/4

Stilren tvåa med svårslaget läge invid Humlegården!

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa om 47 välplanerade kvm. Bostaden disponerar en hall med fantastiska förvaringsmöjligheter, ett luftigt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett fräscht helkaklat badrum. Här kombineras modern stilrenhet med klassisk elegans som tex ett vackert burspråk med spröjsade fönster som ger ett fantastiskt estetiskt intryck.

Bostaden är smakfullt inredd med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Köket har eleganta skåpluckor som döljer gott om plats för förvaring och är fullt utrustat med vitvaror som är stilfullt integrerade vilket lyfter den redan befintliga känslan av rymd. I det luftiga köket och vardagsrummet med öppen planlösning finns ett stort modernt fönster och ett läckert burspråk med spröjsade fönster som låter naturligt solljus flöda in. Här har du gott om plats att inreda med matgrupp, en stor soffgrupp och arbetsplats eller annat önskat möblemang. En smart uppsatt gardinskena ger möjlighet att hänga gardiner och på ett snyggt sätt kunna dölja en TV som kan monteras mellan fönstren. Detta medför en förfinad och enhetlig upplevelse av rummet.

Det mysiga sovrummet rymmer plats för en stor säng. Ett stort fönster ger ett fint ljusinsläpp och en gardinskena ger dig möjlighet att mörklägga rummet helt under ljusa sommarnätter. Det fräscha helkaklade badrummet är i toppskick och fullt utrustat. Förutom WC, vattenfallsdusch och handfat med kommod finner du här en handdukstork och tvättmaskin.

Den här bostaden erbjuder en riktigt trivsam tillvaro. Välkommen på visning!

Föreningen
BRF Hedenbacken Mindre 24 är en äkta förening med god ekonomi och en låg belåning på 2 371 kr per kvm. Föreningen upplåter 79 lägenheter samtliga med bostadsrätt samt en föreningslokal. Det finns även en lokal som hyrs ut för näringsverksamhet. Föreningen har även en gemensam innergård med anlagd trädgård, som renoverades 2011. Fastigheten är byggd 1975 och förvärvades samma år av föreningen, som också äger marken. I fastigheten finns utöver föreningslokal och trädgård ett gym, bastu och pool till medlemmarnas förfogande. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Stockholm.

Område
Här bor du i ett kanonläge med populära restauranger, mysiga caféer och butiker i världsklass runt hörnet. På morgnarna kan du unna dig nybakat bröd från närliggande bagerier och på kvällen kan du få med dig delikatesser från Östermalmshallen. Dessutom har du den natursköna Humlegården, där du kan njuta av lugnet och den gröna omgivningen, bara ett stenkast bort. Du har även gångavstånd till Nybroviken, Kungsträdgården, Dramaten och en mängd andra besöksmål. Kommunikationsmöjligheterna är goda med flera bussförbindelser samt Östermalmstorgs tunnelbanestation och stadion tunnelbanestation alldeles i närheten. Ett svårslaget läge!

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kommendörsgatan 8P, vån 4/4, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad