Såld

Duvnäs Utskog, Nacka

Knut Stangenbergs väg 162

Slutpris: 4 300 000 kr

Knut Stangenbergs väg 162

Totalt renoveringsbehov! Bästa läget i området, hörnläge med sydvästvänd tomt.

- Områdets bästa läge
- Hus som kräver totalrenovering
- Hörnhus med uteplats och trädgård i sydvästläge
- 11 km från Slussen och ett stenkast till bad
- Garage och utomhusparkering

Knappt 11 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med Nyckelviken, havet, sjön och pulkabacken. Varmt välkomna till ett älskat radhus som varit i samma familjs ägo sedan byggåret. En unik chans att köpa detta radhus och skapa ett hem precis som du vill ha det.

Läget är magiskt bra med två fina uteplatser och bra solläge, här är det sol från morgon till kväll. Storleken på huset är alldeles lagom med tre bra sovrum, vardagsrum, kök med matplats, nedervåning med stora ytor för extra allrum, sovrum eller badrum, tvättstuga och gott om förvaring. Taket renoverat 2013.

Huset och plats för två bilar, en i garagelänga och en utomhusparkering. Hus i 3-plan om 150 kvm fördelat på 100 kvm boyta och 50 kvm biyta. Förråd finns precis vid entrén. I samfällighetsavgiften ingår vatten/avlopp, värme, tv och bredband, underhåll av gemensamma utrymmen som t.ex. garage och vinterunderhåll av vägar. Marken är tomträtt med en årlig avgäld om 27 705 kr per år( Beloppet är avdragsgillt med 30% på samma sätt som ränteutgifter).

Läget är just intill Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen iordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön, där man sedan badar och har kul på sommaren.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum. Närhet till bussar i 409, 449 och nära till övriga bussar. Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett härligt radhus, granne med skog och vatten, men ändå stan ca 12 minuter bort med bil och ca 32 minuter med elcykel.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Knut Stangenbergs väg 162, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka Planlösning från Knut Stangenbergs väg 162, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka Planlösning från Knut Stangenbergs väg 162, Såld i Duvnäs Utskog, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad