Kommande bostad

Saltsjöbaden, Nacka

Knopvägen 25

  • Friliggande villa
Pris enl ök
area icon Yta
  • 155 m2 boarea
  • 26 m2 biarea
  • 272 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1971
Knopvägen 25

Möjlighet att sätta egen prägel på nybyggt gavelradhus!

Välkommen till Knopvägen 25 på Båthöjden – ett rymligt och utbyggt gavelradhus med friköpt tomt i ett barnvänligt kvarter.

Detta enplanshus erbjuder 155 kvm boyta och är perfekt för både äldre och unga. Här finns totalt tre sovrum med möjlighet att skapa ett fjärde. De sociala ytorna är väl tilltagna med ett vardagsrum, separat matplats och ett utbyggt uterum som förlänger boendet under årets alla månader.

Huset har även två braskaminer som sprider värme och skapar en härlig atmosfär. Två badrum och en WC, varav en av badrummen är renoverade. Här finns även en bastu för extra komfort och avkoppling.

Den privata innergården i bästa solläge erbjuder en fridfull oas med möjligheter för både lek och avkoppling, skyddad från insyn och omgivande grannar.

Parkering sker bekvämt med plats för bilen nära huset, vilket underlättar vardagen. Knopvägen 25 är ett svårslaget boende som måste upplevas på plats.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostad

Ekonomi

Område

Planlösning från Knopvägen 25, Kommande i Saltsjöbaden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad