Till salu

Skogalund, Nacka

Klyvarevägen 66D

  • price tag icon 6 982 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 495 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 90,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 982 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2005
Klyvarevägen 66D

** Villakänsla ** Två badrum ** Lugnt beläget, sista huset på återvändsgata ** Öppen planlösning ** Stor terrass ca 12 kvm ** Stort externt förråd ** Parkering hör till bostaden **

Sällan till salu! Här erbjuds en bekväm och rymlig fyra på markplan med egen entré, dubbla badrum, tre rymliga sovrum och parkeringsplats. Parkeringsplatsen är belägen bekvämt precis utanför entré. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär som inbjuder till gemenskap och härliga middagar där hela familjen får plats. Köket är väl tilltaget utrustat med bland annat över/underskåp, diskmaskin, fullstor kyl och frys. Köket förlängs av en generös terrass i rakt söderläge - här kan ni njuta av solen hela dagen! Stort master bedroom med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och skrivbord. Två bra barnrum som likväl har plats för säng, garderober och skrivbord. Två st helkaklade badrum med kommod, handfat, dusch och wc. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare - Här finns även utrymme för badkar för den som önskar. Till hemmet hör ett stort externt förråd intill bostaden.

Dessa lägenheter är sällan tillgängliga på marknaden, så missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad