Såld

Hägersten - Mälarhöjden, Stockholm

Klubbacken 18, 3 tr

Slutpris: 3 000 000 kr

Klubbacken 18, 3 tr

Balkong i söderläge med utsikt!

Balkong i söderläge // Högt läge // Härlig utsikt // Rikligt ljusinsläpp // Stilrent kök // Insynsfritt // Fiskbensmönstrad ekparkett

Välkommen till denna ljusa och fina pärla i högt läge! Här bor du med en balkong i söderläge med en härlig utsikt över trädtoppar och takåsar. Bostaden bjuder på ljust vardagsrum med en fin fiskbensmönstrad ekparkett. Här finns det gott om plats för soffgrupp och matbord. Köket är i stilren design och utrustat med exempelvis en integrerad diskmaskin. Sovrum med plats för en dubbelsäng och lös förvaring. Badrummet är tidlöst kaklat med dusch.

Föreningen är välskött och sänkte under 2021 avgifterna med 20 procent. Föreningen hade vid utgången av 2020 lån på ca 3600 kr/kvm.

På Klubbacken bor du lugnt i trevliga omgivningar. Som namnet avslöjar ligger Mälarhöjden intill vackra Mälaren. Längs med sjön finns härliga promenadstråk med oaser som konditori Lyran som erbjuder Afternoon tea, café Uddevillan med härligt hembakt och trädgårdkaféet Vinterviken. Pizzeria & Restaurang Backen precis utanför dörren och ett kvarter bort hittar du Brödernas. Med sitt friluftsliv och bad- och båtliv har området fritidssysselsättning för alla årstider. I området finns flertalet förskolor, grundskolor, fritidshem och fina Eolshälls 4H gård. Tunnelbana finns i Axelsberg och Mälarhöjden. Det tar ca en kvart till Stockholms puls och utbud. Buss 135 stannar utanför porten. Vill man njuta av en båttur kan man med Strömma åka från Mälarhöjdsbadet till Drottningholm.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close